Resim 1 Resim 2
Resim 1 Resim 2

YENİMEK Kültür ve Sanat Festivali yapıldı

REKLAM ALANI HD1

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
YENİMEK Kültür ve Sanat Festivali yapıldı
27 Mayıs 2024 - 11:37

YENİMEK Kültür ve Sanat Festivali yapıldı
Yenimahalle Belediyesi Meslek Edindirme ve Hobi Kursları (YENİMEK) kursiyerlerinin bir yıl boyunca üzerinde çalıştığı eserleri, YENİMEK Kültür ve Sanat Festivali ile sergiye çıktı.
Nazım Hikmet Kongre ve Sanat Merkezi’nde düzenlenen festivalde, kursiyerlerin el emeği ürünleri Yenimahallelilerin beğenisine sunuldu.
Başkent sakinlerinin yoğun ilgi gösterdiği festivale Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar ve Eşi Azize Yaşar, CHP Ankara Milletvekili Umut Akdoğan, Yenimahalle Belediyesi Başkan Yardımcıları Yaşar Neslihanoğlu, Ferudun Güngör, Naki Demir ve Başkent Üniversitesi Anadolu Organize Sanayi Bölgesi Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Levent Çolak da katıldı.
Festival YENİMEK’te aldığı eğitimler sayesinde meslek sahibi olan kursiyerlerin konuşmalarıyla başladı.
Çok sayıda kursiyerin konuşma yaptığı programda, YENİMEK’te Diksiyon, Sunuculuk ve Spikerlik Eğitimi alan Dicle Keserci ile Okuma-yazma kursiyeri Azmi Ertürk başarılarıyla dikkat çekti.
YENİMEK Diksiyon, Sunuculuk ve Spikerlik eğitimi aldığını ve şuanda ulusal bir televizyon kanalında çalıştığını dile getiren Keserci, “Ben geçen dönem YENİMEK’te diksiyon, sunuculuk ve spikerlik kursunda eğitim almış ve aldığım bu eğitim sonrasında ulusal bir televizyon kanalında çalışmaya hayatına başlamış bir kursiyer olarak, bugün sizlerin karşısında olmaktan gurur duyuyorum. Bizlere bu imkanı sağlayan Belediye Başkanımız Fethi Yaşar’a teşekkürlerimi sunuyorum” diye konuştu.

REKLAM ALANI HD3

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
SB REKLAM ALANI

(335x450px)

Anasayfa Sağ Bloka Esnek veya Sabit ölçülerde SINIRSIZ
KÖŞE YAZARLARI
KÖŞE YAZARLARI

© Yeni Boyut Haber -Tüm Hakları Saklıdır. | Softalica Yazılım