Resim 1 Resim 2
Resim 1 Resim 2

Fethi Yaşar: Eğitimi düzeltmeden Türkiye düzelmez

REKLAM ALANI HD1

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
Fethi Yaşar: Eğitimi düzeltmeden Türkiye düzelmez
17 Mayıs 2024 - 9:35

Fethi Yaşar: Eğitimi düzeltmeden Türkiye düzelmez
Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Ankara Tevfik Fikret Okullarında düzenlenen “Ayın Konuğu” programına katılarak öğrencilerle bir araya geldi. Öğrencilerin yeşil alandan kentsel dönüşüme, kültürden sanata birçok alanda sorduğu soruları yanıtlayarak gençlere tavsiyelerde bulunan Yaşar, “Sevdiğiniz mesleğe ve branşlara yönelin. Heyecan duymadığınız bir meslekte başarılı olma şansınız yok.” dedi.
Ankara Tevfik Fikret Okulları Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen söyleşiye Başkan Yaşar’ın yanı sıra Tevfik Fikret Okulları Genel Müdürü Ayşe Başçavuşoğlu, Okul Müdürü Ayşe Oytun Özgür, öğretmenler ve çok sayıda öğrenci katıldı.
Kendi yaşam öyküsünün anlatılması ile başlayan söyleşide öğrencilere seslenen Yaşar, “Ülkemizi aydınlık ve çağdaş yarınlara taşıma görevi sizlere düşüyor. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün bizlere hedef gösterdiği çağdaş medeniyetler seviyesine ulaşmak, sizlerin iyi eğitim almanız ve donanımlı bireyler olarak yetişmeniz sayesinde mümkün olacaktır. Üniversite bitirmek artık yetmiyor. Gençlerimiz ailelerin bin bir emek harcayarak gönderdiği üniversitelerden mezun oluyor fakat iş dünyasında bu bölümlerinin birçoğunun karşılığı bulunmadığı için işsiz kalıyor. Ülkemizi ekonomik olarak refaha ulaştırmak için eğitim sistemini sil baştan planlayarak, üretime dayalı ve çağın gereklerine uygun bir yapıya dayandırmamız gerekmektedir. Eğitimi düzeltmeden Türkiye düzelmez.” dedi.

REKLAM ALANI HD3

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
SB REKLAM ALANI

(335x450px)

Anasayfa Sağ Bloka Esnek veya Sabit ölçülerde SINIRSIZ
KÖŞE YAZARLARI
KÖŞE YAZARLARI

© Yeni Boyut Haber -Tüm Hakları Saklıdır. | Softalica Yazılım