Resim 1 Resim 2
Resim 1 Resim 2

Ankara Kent Konseyi CHP Ve MHP Meclis Gruplarını ziyaret etti

REKLAM ALANI HD1

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
Ankara Kent Konseyi CHP Ve MHP Meclis Gruplarını ziyaret etti
17 Mayıs 2024 - 10:36

Ankara Kent Konseyi CHP Ve MHP Meclis Gruplarını ziyaret etti
Ankara Kent Konseyi Başkanı Halil İbrahim Yılmaz ve Yürütme Kurulu üyeleri Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve CHP ile MHP Grup Başkan Vekillerini ziyaret etti.
Ziyarette, Ankara Kent Konseyi’nin gerçekleştirmeyi planladığı çalışmalar hakkında bilgiler verildi.
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve CHP ile MHP Grup Başkan Vekillerini ziyaret eden Ankara Kent Konseyi Başkanı Halil İbrahim Yılmaz ve beraberindeki heyet, Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevine ikinci kez seçilmesinden dolayı Yavaş’a “hayırlı olsun” dileklerini iletirken siyasi partilerin grup başkan vekillerine de yeni dönem çalışmaları hakkında bilgiler verdi.
Büyükşehir Belediye Meclisi CHP Grup Başkan Vekili Yaşar Neslihanoğlu ve MHP Grup Başkan Vekili Yunus Emre Yıldırım’ı ziyaretlerinde Ankara Kent Konseyi’nin çalışmaları ve kente yaptığı hizmetler gündeme geldi.
CHP Grup Başkan Vekili Yaşar Neslihanoğlu, “Mansur Başkanımızın Ankara Kent Konseyi sürecine ne kadar yakinen ilgi gösterdiğini hepimiz biliyoruz. Bu da Başkanımızın Kent Konseyi’ne verdiği değeri ve önemi gösteriyor. Tabi ki Ankara Kent Konseyi’nde farklı siyasi görüşlerde insanlar olmalı. Bizler Ankara halkının tamamına hizmet etmek için buradayız. Nasıl ki Büyükşehir Belediye Meclisinde her gruptan temsilci varsa sizde de bunun olması bir zenginlik. Tavsiye kararları bize sunulmadan önce diğer siyasi gruplarla birlikte ortak uzlaşı sağlanırsa çok daha etkili olur. Biz bunlara seve seve katılırız. Ankara Büyükşehir Belediye Meclisinde CHP Grubu olarak sizin çalışmalarınıza destek olmak için elimizden gelen her türlü gayreti göstereceğiz” dedi.
MHP Grup Başkan Vekili Yunus Emre Yıldırım ise “Genel itibarıyla Ankara Kent Konseyinin çalışmaları hakkında memnuniyetlerimi dile getirmek isterim. Her komisyonun çalışmalarını MHP Grubu olarak tam zamanlı, elimizden geldiği ölçüde katılmak isteriz. MHP Grubu olarak önceliğimiz kamu yararı, Ankaralımıza hizmet ve Ankaralımıza hizmeti nasıl çabuk ulaştırabiliriz. Bunun sağlanabilmesi adına da sizlerle birlikte çalışmaktan memnuniyet duyarız” ifadelerini kullandı.

 

REKLAM ALANI HD3

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
SB REKLAM ALANI

(335x450px)

Anasayfa Sağ Bloka Esnek veya Sabit ölçülerde SINIRSIZ
KÖŞE YAZARLARI
KÖŞE YAZARLARI

© Yeni Boyut Haber -Tüm Hakları Saklıdır. | Softalica Yazılım