Resim 1 Resim 2
Resim 1 Resim 2

Başkan Çırpanoğlu engellileri mutlu etti

REKLAM ALANI HD1

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
Başkan Çırpanoğlu engellileri mutlu etti
17 Mayıs 2024 - 10:03

Başkan Çırpanoğlu engellileri mutlu etti

KAHRAMANKAZAN BELEDİYE BAŞKANI SELİM ÇIRPANOĞLU, BELEDİYE BÜNYESİNDE FAALİYET GÖSTEREN ENGELSİZ YAŞAM MERKEZİ’NDE ENGELLİ BİREYLER VE AİLELERİYLE BİR ARAYA GELDİ. (İHA/ANKARA-İHA)

Engelliler Haftası nedeniyle Kahramankazan’da çeşitli etkinlikler düzenlendi. Son olarak Belediye Engelsiz Yaşam Merkezindeki Resim ve el sanatları sergisinin açılışı yapıldı.
Resim ve el sanatları sergisinin açılışını Belediye Başkanı Selim Çırpanoğlu yaptı. Başkan Çırpanoğlu ve beraberindekiler açılışın ardından engelli kursiyerlerin yaptığı elişi, göz nuru eserlerden oluşan sergiyi gezerek bilgi aldı.
Engelsiz Yaşam Merkezine devam eden kursiyerler tarafından 6 aylık bir çalışma sonucunda yaklaşık 100 adet ürün sergilenerek ziyaretçilerin beğenisine sunuldu.
Başkan Çırpanoğlu açılışta Engelsiz Yaşam Merkezine devam eden çocukların aileleriyle bir araya gelerek öneri ve isteklerini dinledi.
Söz alan aileler çocuklarının istihdamı, yaya kaldırımlarının engelli kullanımına uygun hale getirilmesi, yüzme havuzlarının tedavi amaçlı olarak kullanılması, eğitim, ulaşım ve psikolojik destek gibi konulardaki sorunlarını dile getirdi.

REKLAM ALANI HD3

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
SB REKLAM ALANI

(335x450px)

Anasayfa Sağ Bloka Esnek veya Sabit ölçülerde SINIRSIZ
KÖŞE YAZARLARI
KÖŞE YAZARLARI

© Yeni Boyut Haber -Tüm Hakları Saklıdır. | Softalica Yazılım