Resim 1 Resim 2
Resim 1 Resim 2

GENÇLER KURTBOĞAZI BARAJI’NDA BULUŞTU

REKLAM ALANI HD1

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
GENÇLER KURTBOĞAZI BARAJI’NDA BULUŞTU
21 Mayıs 2024 - 7:05

GENÇLER KURTBOĞAZI BARAJI’NDA BULUŞTU
Ankara Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Daire Başkanlığı, Başkent Gençlik Meclisi iş birliğiyle Kurtboğazı Barajı’nda kamp düzenledi. Başkent Gençlik Meclisi üyeleri için 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı’na özel olarak düzenlenen ve “Yap bi’Gençlik Kampı” sloganıyla gerçekleştirilen kampta gençler unutulmaz iki gün geçirdi.
Ankara Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Daire Başkanlığı, Başkent Gençlik Meclis ile birlikte Kurtboğazı Barajı’nda kamp düzenledi.
DOĞAYLA İÇ İÇE 2 GÜN
Otobüslerle Kurtboğazı Barajı’na getirilen yaklaşık 100 kişiden oluşan grup Türkiye Dağcılık Federasyonu’na bağlı 2 personelin eşliğinde çadırlarını kurdu. Kısa sürede birbirleriyle kaynaşan gençler, Kurtboğazı Barajı’nın büyüleyici atmosferinde unutulmayacak 1 gece ve 2 gün geçirdiler.
Kamp alanının Kurtboğazı Barajı su havzası dışında kurulduğunu ve katılımcılar için tüm güvenlik tedbirlerinin alındığını belirten Gençlik ve Spor Daire Başkanı Mustafa Artunç, “19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları kapsamında 2. gençlik kampını Kurtboğazı’nda düzenliyoruz. Kampımızda gün içinde gençlerimiz için çeşitli ikramlarımız, eğlenceler, patlamış mısır eşliğinde açık hava sinema etkinliğimiz ve kamp ateşi etrafında müzik dinletisi olacak. Kampa katılım sağlayan gençlerimize Büyükşehir Belediyesi olarak çadır, kumanya, ulaşım gibi tüm kolaylakları sağlayarak doğa ile iç içe güzel vakit geçirmelerini sağlamaktayız” dedi.

REKLAM ALANI HD3

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
SB REKLAM ALANI

(335x450px)

Anasayfa Sağ Bloka Esnek veya Sabit ölçülerde SINIRSIZ
KÖŞE YAZARLARI
KÖŞE YAZARLARI

© Yeni Boyut Haber -Tüm Hakları Saklıdır. | Softalica Yazılım