Resim 1 Resim 2
Resim 1 Resim 2

Kahramankazan Belediye Meclisi’nde işçi tartışması

REKLAM ALANI HD1

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
Kahramankazan Belediye Meclisi’nde işçi tartışması
09 Mayıs 2024 - 16:08
Kahramankazan Belediye Meclisi’nde işçi tartışması
  Kahramankazan Belediye Meclisi Mayıs Ayı Olağan Toplantısı Belediye Başkanı Selim Çırpanoğlu başkanlığında gerçekleştirildi.
Meclis gündem maddelerine geçilmeden önce açıklamalarda bulunan Kahramankazan Belediye Başkanı Selim Çırpanoğlu bazı bankamatik işçilerinin işten çıkarıldığını bazı çalışanlarının yerlerinin değiştirildiğini belirtti.
Başkan Selim Çırpanoğlu “Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’a ve kendisine terörist diyen, vatan haini diyen, gayri ahlaki durumlarda bulunan personellerin stratejik yerlerde görev alamayacaklarını ve personel yer değişikliklerinin birkaç ay daha devam edebileceğini belirtti.
Bankamatik memuru olarak çalışan gösterilen ve seçime son birkaç gün kala işe alınanların işten çıkarıldığını ifade eden Başkan, personel yer değişiklikleriyle ilgili taşların doğru yerlere oturabilmesi için zamana ihtiyaç olduğunu söyledi.
Ak Parti Grup Başkanvekili Ali Yılmaz,işçilerin çıkarma yerine yer değişikliği yapılması gerektiği yönünde eleştirilerine yöneltti.
Selim Çırpanoğlu, Uyumlu çalışabilecek siyaset yapmayacak herkesi değerlendirdiğini çoğu müdürün yerinde kaldığını vurguladı
ESKİ BAŞKAN YARDIMCILARI MÜDÜR OLDU
Mecliste yeni atamaları yapılan Kahramankazan Belediyesi müdürlerinin kim olduğu konusunda bilgi verilirken geçmiş dönemde Belediye başkan Yarımcısı olan Yusuf Erçelik Muhtarlık işleri Müdürü,Osman Doğan ise İşletme Müdürü olarak atanması dikkat çekti.
Kahramankazan Belediyesi’nde İmar,Kültür,Basın Yayın,Yazı işleri Müdürleri değişirken Kazan Bel net şirketi şefliğine ise Murat Taş yerine Ali Bitik getirildi.
EĞİTİM DERNEĞİNİN DEVRİNİ İSTEDİ
Başkan Selim Çırpanoğlu geçmiş dönemde kurulan öğrencilere burs veren Eğitim Derneğinin KAHEK (Kahramankazan Eğitim Derneği) Belediye desteği ile yürütüğünü öğrencilerin burs almaya devam edebilmesi için yönetimin devredilmesi gerektiğini belirtti
Ak Parti Grup Başkanvekili Ali Yılmaz,Eğitim derneğinin belediye yönetime devredilmesinin doğru olacağını kısa sürede sağlanacağını söyledi.
Toplantıda AK Parti listelerinden seçilen 4 Meclis üyesi istifa ederek MHP’ye geçmesi dilekçeleri mecliste okundu.
BORÇLANMA YETKİSİ VERİLDİ
Bazı önergeler ve başkanlık yazıları komisyonlara sevk edilirken emeklilikleri gelen çalışanların tazminatlarının ödenmesi,Kent Meydanı yapımı gibi ihtiyaçlar için kullanılmak amacıyla kredi çekilmesi için Belediye Başkanına yetki verilmesi mecliste oy birliği ile kabul edildi.
REKLAM ALANI HD3

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
SB REKLAM ALANI

(335x450px)

Anasayfa Sağ Bloka Esnek veya Sabit ölçülerde SINIRSIZ
KÖŞE YAZARLARI
KÖŞE YAZARLARI

© Yeni Boyut Haber -Tüm Hakları Saklıdır. | Softalica Yazılım