Resim 1 Resim 2
Resim 1 Resim 2

Mamak’ın Dört Bir Yanında Alt Yapı Çalışması

REKLAM ALANI HD1

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
Mamak’ın Dört Bir Yanında Alt Yapı Çalışması
05 Haziran 2024 - 10:46

Mamak’ın Dört Bir Yanında Alt Yapı Çalışması

Mamak Belediyesi alt yapıda fark yaratıyor

Mamak Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, mahalle ayrımı yapmaksızın vatandaşların güvenliği ve konforlu ulaşımı için ilçenin birçok yerinde yol yapım, asfaltlama, onarım ve bakım çalışmaları yapıyor. Ekipler bu kapsamda Ege Mahallesi ve General Zeki Doğan Mahallesi’nde yol açım çalışmalarını sürdürürken, Tuzluçayır, Şirintepe, Büyük Kayaş Mahallesi ile MEBS Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanlığında asfalt serim çalışması gerçekleştirdi. Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin ekiplerin asfalt serimi ve yol açım çalışmasına katılarak, Mamak’ın yol standartlarını en üst seviyeye çıkarmak için büyük bir gayretle sahada olduklarını aktardı.

Mamak’a yeni yollar

Mamak Belediyesi, ilçede yol altyapısını güçlendirmek için asfalt seferberliğini sürdürüyor. Bu kapsamda belediye ekipleri, Ege Mahallesi’nde 250 metre, General Zeki Doğan Mahallesi’nde de 10 metre genişlik, 85 metre uzunlukta, yeni yol açımı çalışmasına başladı. İlçenin ulaşım kalitesinin yükselmesi noktasında etkin ve kararlı bir çalışma yürüten ekipler, Şirintepe ve Tuzluçayır mahallesinde asfalt serim çalışmasını tamamladı. Yine ekipler, Büyükkayaş Mahallesi’nde bulunan Jandarma Özel Harekat Asayiş Komutanlığı tören alanında 3 bin 2 yüz metrekarelik alanda 5 yüz ton asfalt, MEBS Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanlığı’nda da 300 metrekarelik alanda 150 ton asfalt serimi gerçekleştirdi.

Kutludüğün Mahallesi’nin her sokağına bakım

Mamak Belediyesi, 64 mahallenin ulaşım ağını akıcı hale getirmek için yoğun bir çalışma sürdürüyor. Bu kapsamda Kutludüğün Mahallesi’nin tüm sokaklarında da bakım çalışması gerçekleştiriliyor.

 

REKLAM ALANI HD3

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
SB REKLAM ALANI

(335x450px)

Anasayfa Sağ Bloka Esnek veya Sabit ölçülerde SINIRSIZ
KÖŞE YAZARLARI
KÖŞE YAZARLARI

© Yeni Boyut Haber -Tüm Hakları Saklıdır. | Softalica Yazılım