Resim 1 Resim 2
Resim 1 Resim 2

Mamak’ta Kalpler Ay-Yıldız İçin Atacak

REKLAM ALANI HD1

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
Mamak’ta Kalpler Ay-Yıldız İçin Atacak
22 Haziran 2024 - 12:17

Mamak’ta Kalpler Ay-Yıldız İçin Atacak

 

Mamak’ta Milli Maç Heyecanı Dev Ekranda Yaşanacak

A Milli Takımın, Avrupa Futbol Şampiyonası’nda bu akşam Portekiz’le oynayacağı maçı için Mamak Belediyesi 75. Yıl Cumhuriyet Amfi Tiyatro’ya dev ekran kurdu. Mamaklılar, Türkiye A Milli Futbol Takımı’nın 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası’nda Portekiz ile oynayacağı maçın heyecanını dev ekranlardan takip edecek. Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin, “Haydi Türkiye Zafere” diyerek, karşılaşma öncesi tek yürek olunması için Mamaklıları davet etti.

Milli Takım, Avrupa Futbol Şampiyonası’nda ilk maçında Gürcistan’ı 3-1 yenerek tarihinde ilk kez Avrupa kupalarına galibiyetle başladı.

Montella yönetiminde iyi başlangıç yapan Ay-Yıldızlılar, Portekiz karşılaşmasına odaklandı. Bu akşam saat 19.00’da başlayacak olan karşılaşma TRT 1 ekranlarından naklen verilecek. Mamak Belediyesi de önemli maçta tek yürek olunması için Saimekadın Mahallesi’nde bulunan 75. Yıl Cumhuriyet Amfi Tiyatro’ya dev ekran kurdu.

Haydi Türkiye Zafere

Mamaklı vatandaşları hep birlikte maçı izlemeye davet eden Başkan Şahin, “Bayraklarımızla, tüm coşkumuzla Milli Takımımızın yanındayız. 22 Haziran Cumartesi günü, saat 19.00′ da, Türkiye-Portekiz maçını hep birlikte izleyip, Euro 2024 heyecanını hep birlikte yaşayalım” dedi.

REKLAM ALANI HD3

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
SB REKLAM ALANI

(335x450px)

Anasayfa Sağ Bloka Esnek veya Sabit ölçülerde SINIRSIZ
KÖŞE YAZARLARI
KÖŞE YAZARLARI

© Yeni Boyut Haber -Tüm Hakları Saklıdır. | Softalica Yazılım