Resim 1 Resim 2
Resim 1 Resim 2

POLATLI’DA GELENEKSEL BAHAR ŞENLİĞİ YAPILDI

REKLAM ALANI HD1

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
POLATLI’DA GELENEKSEL BAHAR ŞENLİĞİ YAPILDI
17 Mayıs 2024 - 10:29

POLATLI’DA GELENEKSEL BAHAR ŞENLİĞİ YAPILDI
Polatlı Ticaret Odası, Ankara Büyükşehir Belediyesi, Polatlı Belediyesi, Türk Ocakları Polatlı Şubesi ve Hacı Bayram Veli Üniversitesi ortaklığıyla düzenlenen bahar şenlikleri etkinliğinin ikincisi Polatlı Hacı Bayram Veli Üniversitesi Prof. Dr. Kemal Bıyıkoğlu yerleşkesinde gerçekleştirildi.
Açık hava sineması, canlı müzik, karaoke, dart oyunu başta olmak üzere birçok etkinliğe ev sahipliği yapan etkinlikte özellikle üniversite öğrencileri doyasıya eğlendi. Polatlı Ticaret Odası ve Polatlı Türk Ocakları organizasyonu Polatlı Belediyesi ve Ankara Büyükşehir Belediyesi desteği ile üniversite öğrencilerine sosyal etkinlik anlamında güzel bir organizasyon düzenlediklerini ifade eden Polatlı Türk Ocakları Şube Başkanı İnanç Ölmez gelecek yıllarda da etkinliğin devam edeceğini beyan etti.
Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya’nın üniversite öğrencileri için gerçekleştirilmesini istedikleri projelere her daim açık olduklarını aktaran Polatlı Türk Ocakları Şube Başkanı İnanç Ölmez “Türkiye’nin dört bir yanından ilçemize üniversite eğitimi almaya gelen öğrenci kardeşlerimizin sosyal etkinlik anlamında taleplerine yeterince karşılık veremediğimizin farkındayız. Bizde bir sivil toplum kuruluşu olarak bu anlamda eksiklerin giderebilmesi noktasında üzerimize düşen görevi yerine getirme gayreti içerisindeyiz. Bu anlamda bizleri yalnız bırakmayarak etkinliğimize destek veren Ankara Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Mansur Yavaş ve Polatlı Belediye Başkanımız Sayın Mürsel Yıldızkaya’ya teşekkürlerimizi iletiyoruz. Yine maddi ve manevi anlamda etkinliğimize destek olan sponsorlarımız Kırtızlar Un, Nuhun Ankara Makarnası Ayçıtır Kuruyemiş, Gecek Su firmalarımıza da ayrıca teşekkür ederiz.” dedi.

REKLAM ALANI HD3

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
SB REKLAM ALANI

(335x450px)

Anasayfa Sağ Bloka Esnek veya Sabit ölçülerde SINIRSIZ
KÖŞE YAZARLARI
KÖŞE YAZARLARI

© Yeni Boyut Haber -Tüm Hakları Saklıdır. | Softalica Yazılım