Resim 1 Resim 2
Resim 1 Resim 2

Selim Çırpanoğlu ilk Meclis toplantısını yaptı

REKLAM ALANI HD1

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
Selim Çırpanoğlu ilk Meclis toplantısını yaptı
15 Nisan 2024 - 13:20
  Kahramankazan Belediye Meclisi seçim sonrası ilk toplantısını Belediye Başkanı Selim Çırpanoğlu başkanlığında yaptı.Saygı duruşu ve istaiklal marşı okunması sonrası Meclis Başkanı ve Kahramankazan Belediye Başkanı Selim Çırpanoğlu bir konuşma yaptı.
Seçimlerde kendi tarafının hiç bir gerginliğe izin vermediğini ama karşı tarafın hakarete varan söylemler içinde olduğunu belirten Başkan Selim Çırpanoğlu “geçmiş dönem belediye yönetiminden bir enkaz devir aldığını maaşların bile ödenemeyecek durumda olduğunu ama kendi imkanları ile işçilerin bayram öncesi maaşları ödediğini” söyledi.
AK Parti ve MHP herhangi bir önerge vermediği Meclis toplantısında ortak anlaşma ile Encümen üyeleri ve komisyon seçimleri yapıldı.
Meclis Başkan vekilliğine CHP Belediye Meclis üyesi Mustafa Erol seçilirken ikinci Meclis Başkan vekilliğine CHP Belediye Meclis üyesi Volkan Sarıkaya seçildi
Katip üyeliklerine CHP Belediye Meclis üyesi Güneş Karatokuş ve AK Parti Belediye Meclis üyesi Mehmet Satılmış seçildi.
Encümen üyeliklerine ise CHP Belediye Meclis üyeleri Atila Atalay ve Zekeriya Erdoğan seçildi.
Kanun gereği geçen meclisten kalma komisyon kararları ve denetim raporu oylandı. Denetim raporu oylamasında Ak Partili ve MHP’li Belediye Meclis üyeleri kabul oyu verirken CHP’li Belediye Meclis üyeleri red oyu verdiler.
Oylama sonrası Kahramankazan Belediye Başkanı Selim Çırpanoğlu ,”Denetim raporunun gerçekleri yansıtmadığını rapordaki gibi geçmiş dönem çalışmalarının olumlu olmadığını” belirterek “Bu konuda önümüzdeki günlerde bir açıklama yapacağım.Belediyenin geçmiş dönem borçları ve çalışmalarıyla ilgili halkımızı aydınlatacağım”diye konuştu.
Meclis toplantısı AK Parti Grup Başkan vekili Ali Yılmaz,CHP Grup Başkan vekili Hacı Mahmut Ayhan ve MHP Grup Başkan vekili Atilla Akçan’ın iyi niyet söylemleri içeren konuşmaları ile sona erdi
REKLAM ALANI HD3

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
SB REKLAM ALANI

(335x450px)

Anasayfa Sağ Bloka Esnek veya Sabit ölçülerde SINIRSIZ
KÖŞE YAZARLARI
KÖŞE YAZARLARI

© Yeni Boyut Haber -Tüm Hakları Saklıdır. | Softalica Yazılım