Resim 1 Resim 2
Resim 1 Resim 2

Veli Gündüz Şahin, Kurban Bayramı Dolayısıyla Kutlama Mesajı Yayınladı

REKLAM ALANI HD1

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
Veli Gündüz Şahin, Kurban Bayramı Dolayısıyla Kutlama Mesajı Yayınladı
14 Haziran 2024 - 12:57

Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin, Kurban Bayramı Dolayısıyla Kutlama Mesajı Yayınladı

Saygıdeğer Mamaklı Hemşehrilerim,

Kurban Bayramı vesilesiyle hepinize kucak dolusu selamlar gönderiyorum.

Belediye Başkanı olarak sizlerle birlikte ikinci bayramımı kutlamanın mutluluğunu yaşıyorum. Bu mübarek günlerin, birlik ve beraberliğimizin daha da kuvvetlenmesine, sevgi ve saygının artmasına vesile olmasını diliyorum.

Kurban Bayramı; paylaşmanın, yardımlaşmanın ve dayanışmanın en güzel örneklerinin yaşandığı, gönüllerimizin bir olduğu, kardeşlik bağlarımızın güçlendiği özel bir zamandır. Bu bayram günlerinde, ihtiyaç sahibi kardeşlerimizi unutmadan, kapılarımızı ve gönüllerimizi herkese açarak, yardımlaşma ve dayanışma ruhunu en güzel şekilde yaşatacağımıza inanıyorum. Kurban keserken, bu güzel ibadeti yerine getirirken, komşularımızı ve çevremizi de bu güzelliklerden nasiplendirmeliyiz.

Bayramın getirdiği huzur ve mutluluğun, ülkemizin dört bir yanına yayılmasını, dünya genelinde barışa ve kardeşliğe vesile olmasını diliyorum. Çocuklarımızın bayram sevincini doyasıya yaşayacağı, büyüklerimizin hatırlanacağı ve ziyaret edileceği bir bayram olmasını temenni ediyorum. Hepinizin bayramını kutluyorum; sağlık, huzur ve mutluluk dolu bir bayram geçirmenizi diliyorum.

Nice güzel bayramlarda birlikte çalışarak, kazanarak, bolluk ve bereket dolu bir Mamak’ta, hep birlikte yönettiğimiz, geliştirdiğimiz bir memlekette buluşmak dileğiyle. Bu güzel dileklerle, Kurban Bayramı’nın siz değerli hemşehrilerime, memleketimize ve tüm İslam âlemine hayırlar getirmesini diliyorum.

Bayramınız mübarek olsun.

Veli Gündüz Şahin

Mamak Belediye Başkanı

 

REKLAM ALANI HD3

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
SB REKLAM ALANI

(335x450px)

Anasayfa Sağ Bloka Esnek veya Sabit ölçülerde SINIRSIZ
KÖŞE YAZARLARI
KÖŞE YAZARLARI

© Yeni Boyut Haber -Tüm Hakları Saklıdır. | Softalica Yazılım